Cucereste internetul

Fii prezent in mediul online!

Iti oferim cele mai bune servicii pentru a avea o puternica identitate in mediul online! Ne ocupam de tot ce ai nevoie! De la pagina web profesionala pana la cele mai mici detalii precum logo, optimizare SEO, mail personalizat, pagina facebook si multe altele. Nu trebuie sa faci nimic, doar ne oferi toate informatiile pe care vrei sa le impartasesti lumii, iar noi ne ocupam de tot!

Atat de simplu.

Pagini web in lume

%

Site-uri Worpress

Cea mai populara alegere

Fii omniprezent!

Site-uri prietenoase cu terminalele mobile

Croit special pentru orice dispozitiv!

Z

Atentie la toate detaliile

Suntem atenti la toate detaliile cand vine vorba de site-ul tau! Ne ocupam de toate detaliile necesare pentru a realiza o pagina web cu un aspect profesional. Incepem de la zero sau continuam orice proiect pornit cu noi.

Scalabilitate

Solutii flexibile, oferim posibilitatea realizarii modificarilor, adaugarea de continut, mentenanta si genstionarea retelelor de socializare/web.

Cum functioneaza?

Clientul ne ofera toate detaliile despre proiectul sau si cum ar dori sa fie vazut de catre lume.

Estimam resursele necesare si incepem procesul creativ!

Se realizeaza elementele de identitate vizuala a proiectului. In functie de necesitatile clientului, rezervam numele de domeniu (daca este nevoie), realizam pagina web, contul de email personalizat si paginile de socializare.

Predam clientului ceea ce am realizat.

Se realizeaza eventualele modificari pentru a asigura satisfacerea clientului.

Pretul serviciilor noastre incepe de la 450 lei. 

Oferim servicii de mentenanta si modificari ulterioare, cu timp de realizare foarte scazut. De asemenea, oferim si solutii de ecommerce, prin platforma WooCommerce. Site-urile sunt realizate in platforma WordPress, cea mai populara solutie pentru realizarea paginilor web. Platforma WordPress sustine 74.652.934 de site-uri web in momentul de fata. Pagina web este tinuta de catre unul din partenerii nostri. Achizitionarea numelui de domeniu, daca este necesara, este facuta de catre noi, de la unul din partenerii nostri.

Dupa realizarea elementelor de imagine online a proiectului va oferim servicii de activitate online, generand continut si diverse materiale grafice si publicitare pentru proiectul dumneavoastra!

 Fiecare proiect este tratat cu cea mai mare atentie.

Obiectivul nostru este ca proiectul tau sa fie prezent in mediul online, cu o imagine impecabila!

Pentru o oferta personalizata necesitatilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Esti pregatit sa fii vazut?

CONTACTEAZA-NE

alex@alsec.ro

Cine mai foloseste platforma WordPress?