Solutii de monitorizare

pentru tot ce conteaza

 

Super Simplu

Nu trebuie sa faci nicio configurare, dispozitivul vine pregatit! Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de lucrurile cu adevarat importante.

Accesibil

Vezi locatia dispozitivului in timp real, setezi perimetre si le atribui alarme, vizualizezi traseul dispozitivului in orice moment, de pe orice dispozitiv!

Precizie crescuta

Cu o precizie de pana la 5 metri, dispozitivul de monitorizare iti ofera linistea de care ai nevoie pentru o viata mai buna!

Autonomie

Dispozitivul de monitorizare pentru persoane si bunuri de valoare are o autonomie de pana la 10 zile!

Cat costa?

Dispozitivul de monitorizare GPS il gasiti acum la oferta limitata de 250 lei.

Pentru a utiliza dispozitivul este necesar serviciul de monitorizare, care iti aduce la indemana toate informatiile de care ai nevoie, pe orice dispozitiv (Smartphone Android sau Apple sau orice browser de internet).

La achizitionarea unui dispozitiv prima luna de servicii de monitorizare este gratuita!

Profitati acum de cel mai bun pret de pe piata pentru serviciile de monitorizare GPS!

Dispozitivul este de doua tipuri: cel pentru automobile sau motociclete si cel pentru persoane sau bunuri de valoare. Cel pentru automobile si motociclete se alimenteaza la bateria automobilului sau a motocicletei, in timp ce dispozitivul pentru automobile sau motociclete are o autonomie de pana la 10 zile!

Serviciul de monitorizare:

Cu ajutorul dispozitivului de monitorizare pentru persoane poti sta fara griji in legatura cu copilul tau. Nu il vei pierde niciodata din ochi! Ai toate informatiile la indemana.

Platforma de monitorizare usor de folosit

Indiferent de locul in care esti, ai platforma de monitorizare la indemana. Aceasta poate fi accesata de pe orice calculator conectat la internet prin browserul web sau de pe orice smartphone Apple sau Android, prin intermediul aplicatiei platformei. Conexiunea la internet este necesara pentru conectarea la platforma de monitorizare.

Informatii care salveaza

Putem preveni un comportament violent dobandit al tinerilor soferi analizand datele pe care platforma de monitorizare ni le ofera despre stilul de condus. Alerte de viteza,traseele vehiculului, notificare la intrarea/iesirea dintr-o zona si multe alte functii. Toate la indemana ta. Pentru masini si motociclete.

Gandeste-te doar la ce este important

Nu trebuie sa stai cu grija echipamentelor muzicale! Dotat cu un senzor de miscare, dispozitivul de monitorizare te va anunta daca cineva incearca sa iti mute instrumentul muzical fara ca tu sa stii. Bucura-te de muzica, nu lasa grijile sa te supere!

Bucura-te de ceea ce conteaza cu adevarat!

Serviciile noastre de monitorizare iti vor veni in ajutor indiferent de situatie.

Daca ai nevoie de mai multe dispozitive contacteaza-ne si iti vom face o oferta personalizata!